Satt idag och Googlade runt i ett par timmar efter festivaler, event, tillställningar m.m. här i närheten av Säffle där vi som folkdanslag skulle kunna uppträda. Fick nog i alla fall iväg en 6-7 mail till olika tillställningar så förhoppningsvis får vi några roliga bokningar tack vare detta. Sommaren är ju absolut bästa och roligaste tiden för att få vara ute och utöva vår favorithobby – folkdans!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En sak som jag tänkte på är all reklam man ser när man sitter så här och googlar runt och besöker olika webbplatser. En återkommande aktör som jag såg en massa annonser från innan jag tillslut valde att klicka in och läsa mer var Göta Energi. Så antingen har de någon där på marknadsavdelningen som är duktig på det hen gör eller så har de en massiv budget och bara pumpar ut annonsering. I detta fall så fungerade det dock då jag har tyckt att mitt nuvarande elbolag bara blivit dyrare och dyrare de senaste åren.

Så när jag klickade in och började läsa mer om Göta Energi så blev jag klart intresserad. Deras grundavtal innebär att man får el till inköpspris. Du som kund betalar alltså samma pris som de gör när de köper in elen från börsen, helt utan påslag på elpriset. Det som du som kund betalar utöver det rörliga elpriset är endast en fast månadsavgift på 35 kr eller 59 kr beroende på hur stor elförbrukning du har. Utöver detta så hade de även flera olika garantier som de utlovade som t.e.x. prisgaranti och garanti på svarstid i kundtjänst. Det slutade helt enkelt med att jag valde att teckna detta avtal.

Som den värnare av miljö och hållbarhet som jag är så valde jag dock att komplettera med tillägget Rent vatten för att garantera att jag få miljöcertifierad el enbart från hållbar vattenkraft. Som en bonus är man då även med och stödjer WaterAid i deras arbete för att alla i hela världen ska få tillgång till rent vatten, vackert så! Så har ni inte kikat på Göta Energi tidigare så kan jag verkligen rekommendera ett besök på deras webbplats www.gotaenergi.se.

Men nu får det vara nog med datortid för idag och det är istället hög tid att gå ut i sommarvärmen och njuta lite av semester och sol. Eller som det stod i Göta Energis reklamannonser – Vi fixar elen i sommar! Så att du kan lägga energi på semesterplanerna.

På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *