Hej!

Jag kommer att börja med att faktiskt idag också tipsa om bästa catering i göteborg! Vi hade nämligen en tillställning i helgen vi i Säffle folkdanslag då vi alla träffades och dansade såklart haha, men också åt massa god caterad mat från Parkner och pratade och hade så trevligt. Som en start på denna höst och fira att vi alla har så trevligt tillsammans, riktigt lyckat blev det!

Det fick mig att tänka på vilken tur man har när man träffar människor i livet som verkligen får en att må bra, det är ingenting man ska ta för givet! Jag har många väninnor som berättar för mig att de känner sig ensamma och att det känns som att det flesta människor och “vänner” de har och har haft i livet bara funnits där av egen vinning. Får att själva vinna någonting på det och egentligen bara ta emot en massa men inte ge någonting tillbaka. Det är ju så tråkigt, det fina med vänskap är ju såklart att finnas där för varandra, både när det händer ledsama och tråkigt saker men också när det går bra i livet. Och att då kunna glädjas åt den andra det går bra för även om det kanske inte går bra för dig just då. Missunsamma och avundsjuka människor det avskyr jag. Jag valde faktiskt för flera år sedan att göra mig av med, alltså “göra slut” med några vänner jag kände bara gav mig negativa vibbar. De var ofta avundsjuka och jag kände aldrig att det var roligt att berätta om något bra för dom då de alltid bara sa “mhhm” och brydde sig inte så mycket. 

Det känner man verkligen av i folkdansgruppen tycker jag, att vi alla bara glädjs åt varandra och hjälper varandra. Tur också att vi delar ett så stor intresse tillsammans vilket bara gör det ännu roligare!

Food, Mixed, Fruits, Plate, Catering, Celebration


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *