Hejsan på er! Nu var det ett tag sedan vi hördes, hur mår ni? Jag mår iallafall bra, det är fredag idag och jag är taggad på en helg full med dans och hembryggnings produkter. Jag ska nämligen med en vän i helgen och testa på att brygga själv, eget vin. Känns ju lite läskigt om det skulle vara så att man gör fel och vinet blir gift istället haha men det får vi ju hoppas inte händer, jag får lyssna noga och lite på proffset så ska allt nog gå bra. 

Jag ska ocksp ut i skogen i helgen och plocka svamp, vi ska se om det finns några kvar även om det kanske inte är högsäsong längre? Eller är det de? Kan inte någon kommentera om ni vet när det egentligen är högsäsong för svamp och svampplockning i våra svenska skogar. 

Jag har också planer på att gå ut och dansa med gruppen på lördagkväll. Vi ska först ut och äta på harrys i stan och sedan gå vidare till hotellet är i staden som tydligen ska ha en folkdans-temakväll. Och det passar ju ingen bättre än oss på Säffle Folkdanslag. Jag är såå taggad och det ska verkligen bli roligt. Har jag några läsare här som också dansar? Det behöver inte vara just folkdans utan är det någon som kanske dansar street eller balett hade det också varit kul att höra om. Ni kan väl isåfall berätta hur ofta ni dansar, var ni dansar, hur länge ni har dansat, hur gamla var ni när ni började? Och varför dansar ni? Vad betyder dansen för er? För mig betyder dansen jättemycket, självklart eftersom jag älskar folkdansen men ocksp eftersom jag har flera av mina allra närmsta kompisar i gruppen. Vi gör allt ihop och har blivit så nära varandra de senaste åren. Är verkligen så glad över att jag började i den här gruppen den där hösten för 3 år sedan. 

Om ni vill något, våga börja! Blir det inte som man tänkt sig kan man alltid hoppa av, eller byta grupp, men det kan också bli något av det bästa du gjort i livet!

Medieval, Dance, History, Dancer, Girl, Costume


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *