Hej!

Kall morgon men vilken vacker höstdag vi har idag :). När solen skiner spritter det i benen. Därför är jag lite extra taggad för kvällens begivenhet med folkdanslaget.

Utöver träning och socialt samkväm ska vi även ta beslut på att investera i Leksaker till hundar. Folkdansare är nämligen allt som oftast gött fôlk… och därmed hundägare! För mig känns detta självklart, det är något speciellt med gemenskapen i både danslaget och mellan hund och människa. Dock så är det lite träligt för hundarna när vi envisas med att dansa… oftast fogar de sig i att matte och husse drar en polska men ibland… ok, ganska ofta, blir de till slut helt svöltna på uppmärksamhet och försöker stoppa spektaklet… Så häromdagen tog vi beslutet att köpa lite hundleksaker. B.la. pipgrejer och tocken dragleksaker.

Speciellt i dessa tider träffas vi så ofta vi kan för att öva inför varmare tider och våra kommande bokningar. Vi blev dessutom sporrade häromsistens när vi mötte upp på lokal och dansade. Kanske var det den stimmiga miljön på stadshotellet men varken flytet eller fotstegen satt helt som de skulle. Men vi hade möe roligt!

Utekvällen resulterade också i några nya rekryter. Alltid roligt att när folk visar intresse för det man gör, och ännu roligare när de vill bidra! Speciellt när de drar ner medelåldern… visst är vi fortfarande i våra bästa år men en viss föryngring är aldrig fel… Säffle Folkdanslag är alltid lätt till sinnes, men just nu ser vi därför lite extra ljust på framtiden!

Allt gott mina vänner, vi hörs snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *