Konst är viktig för själen. Vi människor mår bra av olika konstnärliga utryckt. Det kan vara en vacker målning, en fin melodi i en vacker opera eller en fin dans till folkmusik. Konst är ett uttryckt för känslor, vare sig det är bra eller mindre bra känslor. Konst är viktig för att vi människor ska fortsätta förenas och helt enkelt må bra. Missförstå mig inte, det finns andra saker som gör att vi människor mår bra men konst är för mig en av de viktigaste saker som gör oss mänskliga.

Med detta sagt, jag stötar all typ av konst och de försök som görs för att behålla traditioner som härstammar från vilka vi var och som kan hjälpa att forma vilka vi kan bli. Konst behövs, i alla sina former. Dans är en konst, dans är ett sätt för själen att få utrycka sig, att frigöra sin magi, att tillåta kommunikation mellan min och din själ.

Därför är det viktigt att stödja verksamheter som vill satsa på att ge människan en möjlighet att utrycka sin konst.

Om du går i tankar om att starta en dansskola, gör det, tveka inte, googla på: fedelta Micael, du kommer hitta en möjlighet till finansiering hos dem, fast att starta en dansskola kräver inga stora investeringar, du behöver en bra lärare, en lokal och göra reklam så folk kommer dit men annars, så ska det gå. Tveka inte.

Tänk på att om du fullföljer din idé, så är det inte bara du som vinner på det, utan även en massa andra människor där ute, som vill lära sig att dansa, som vill utrycka sin konstnärliga sida på något sätt men som inte riktigt hittat det. Det kan vara ett barn som behöver vägledning likväl som en vuxen som har sökt efter den vägledning hela sitt liv. Tveka inte, sätt fart med ditt projekt och gör det till verklighet.

Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *