Hej alla,

Lite tråkiga men inte så farliga nyheter. Jag har varit med i en olycka, en liten men jobbig olycka. Liten men dum olycka som fick mig att ta lite lustgas för smärtlindring. Jag slog sönder en av mina tänder under ett uppträdande. Hur? Undrar ni säker… Ja, ni. Jag råkade trampa fel, ramlade och slog mina i ansiktet. Egentligen ett JÄTTEDUMT misstag, jag kan inte ens minnas hur det gick till, så dumt var misstaget men det ena ledde till det andra och det slutade med att mitt ansikte träffade marken. Jag är svullen, jag har ett jätteblåmärke och jag har en sådan smärta just nu. Nu är ju denna incident över så klart, men jag mår jättedåligt, eller det kunde ha varit värre så klart men smärtan. Jag vill nog ha lite mer lustgas hehe.

Men det var precis det jag tänkte prata om, hur lätt saker och ting kan gå fel men det vet ju vi alla, det kan gå rätt illa för oss alla när vi minst anar det. Jag är glad att det inte var något värre så klart, det som hände mig gick att lösa, det gick att ta mig igenom, det gick ju bra. Man måste ändå vara positiv när dåliga saker händer.

Visst det här är smärtsam men jag har en tankegång när saker och ting går illa, jag tänker så här: Om det går dåligt för mig nu, finns det säker, någonstans i världen, någon som just nu har det tio tusen gånger värre än mig.

Så, utifrån det, så är jag ändå i fred med mig själv och mitt misstag och det som hände. Ja, lite tråkigt, för att vi hade ju dansuppvisningar jag inte kommer kunna delta på, på ett tag. Tills ansiktet ser bättre ut i alla fall eller tills jag inte har så mycket smärta.

Så, det var väl allt för denna gång. Jag hoppas ni mår bra allihopa, jag skriver mer om hur det går för mig i ett annat inlägg. Kanske.

Hälsningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *