Hejs! 

Oj vad 2020 har gått fort, hur ju inte ens hunnit att skriva här än. På grund av corona har det ju blivit ett annorlunda år, men en hel del folkdans har det allt lyckats bli en ändå 🙂 Framförallt i somras när restriktionerna inte var lika hårda, underbart att träffas varje vecka med Säffle Folkdanslag och vi har varit på en del andra event med andra folkdanslag, jättekul! 

Vi hann också ha en del middagar ihop – förutom dans är ju många av oss även intresserade av mat och hälsa, vilket ju egentligen går hand i hand med rörelse. Hurusom helst så har jag snöat in på att hitta så nyttig mat som möjligt och försökt läsa på om näringsämnen och kosttillskott av vitaminer, mineraler osv. Vilken djungel! Så gissa lättnaden när jag hittade sidan DCG Superfood med färdiga produkter och tillskott av allt man behöver för att må bra. SÅ skönt att boosta kroppen med extra näring och komma i balans! 

Extra boost har verkligen varit välkommet nu under coronaåret när man inte fått vara lika aktiv som innan, extra viktigt då att ta hand om sig själv – äta, träna och sova bra – och dansa 😉 Ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *